Искате да изпратите послание към  хората! Искате да им кажете

...
Искате да изпратите послание към  хората! Искате да им кажете
Коментари Харесай

Дрехи с надписи – топ 3 тенденции

Искате да изпратите обръщение към  хората! Искате да им кажете какво мислите! Напишете го на тениската!

Тениските с надписи не са демоде. Днес те са в тренда и са част от стрийт модата.

Посланията са на всички места към нас! Спортни дрехи, якета, сутшърти, топове, панталони, даже рокли – на всички може да сложите надписи, мисли, известия от персонален темперамент, букви, даже цитати от книги.

Те разкриват вашата креативност и творчество.

Вие ставате супер забавен с ярки послания като: “Give me a coffee! ”, “Beer connecting people ”, “World’s best Mom ”. Играта на думи демонстрира вашата остроумие. Някои послания са неверятно истински и припомнят на статусите в обществените мрежи: Нямам какво да облека!

История на облеклата с надписи

Най-разпространена основа за надписите са.

Кога са се появили първите надписи върху тениските?

Обикновено стилните сентенции, слогани и рекламни известия се свързват с хората на протеста: хипита, рокери, стачкуващи.

Модата с надписи по облеклата се появява през 90-те години.

Върху облеклата се отпечатват елементарни думи, житейски правила, неща, които обичаме, хрумвания, в които имаме вяра.

 Дрехи с надписи – топ 3 трендове  Дрехи с надписи – топ 3 трендове

Сред най-популяраните тениски с надписи на всички времена е бялата тенсика с надпис NEW YORK CITY, с която се е снимал Джон Ленън.

Най-известен слоган на британски език е надписа: KEEP CALM AND…В оригинал надписът е бил част от афиш, който се отпечатва във Англия през 1939 година и е ориентиран да стимулира популацията. Плакатът добива огромна известност през 2000 година и от този момент се отпечатва, доразвива, доизмисля, и се слага върху разнообразни предмети.

Ето кои са топ 3 трендове при модата с надписи:

Тениски

В началото принтът по тениските се комбинира с рисунки и послания. Един от най-известните образци за това е надписът „ I (нарисувано сърце) NY “ (Аз обичам Ню Йорк).

Най-големите кино шлагери и анимационни герои на Дисни също си имат свои лични модели тениски.

Други известни тенски с надписи са сините тенсики със знака на Супермен, а също и надпис Rolling Stones над изплезен език. Популярни и съвременни са надписите със знака на мира, а също и на най-важните рок групи: Pink Floyd, AC/DC, Metallica.

Тениските с логото на Adidas и Nike също са публикувани, а и техният международно прочут слоган JUST DO IT.

Друг прочут слоган е бил: We can do it!, който се свързва с времето на войната, когато доста от дамите са се занимавали с мъжки специалности.

Най-разпространената дреха, върху която се пишели надписите, са били тенсиките. За разлика от модата в този момент, когато надписи се постяват върху всякакави продукти: якета, ризи, поли, даже долни дрехи.

Чанти

Освен по облеклата, стилните дизайнери реалокират надписите и върху чантите. Посланията ви доста добре ще подхождат на раници, торби, чанти. Особено постоянно надписите изплуват върху огромните торби, където има задоволително място за тях. Посланията са хумористични и занимателни: типично женското Ladies First или мощно моитивиращото за света обръщение от една дума Youth, Kiss, Fun, Love, Life.

Забавни принтове и надписи може да срещнете върху куфари и чанти, които ще ви зарадват и накарат да се усмихнете.

 Дрехи с надписи – топ 3 трендове

Обувки и аксесоари

Щом приказваме за чанти, не може да не споменем и обувките. Ако отпечатването на думи и послания върху облеклата е  от дълго време познато, то принт върху обувките е много нова наклонност.

Техниката се развива и се реалокира от тениските към обувки, бижута и аксесоари.

Особено публикувани са принтове върху спортни обувки, като слогана или посланието може да се отпечата на подметката: знаци, знаци, знаме, лого на компанията.

Така вашите обувки стават по-забавни, забавни и свежи.

Написани послания може да прочетете даже върху типичен обувки, балеринки, маратонки.

Обикновено при маратонките се употребяват бели маратонки за основа с черни надписи или назад. Впечатляващи са и флуоресцентните надписи, златните или сребърните принтове.

 Дрехи с надписи – топ 3 трендове

Посланията постоянно са детайл от разнообразни аксесоари – бижутa, копчета, колани, елементи от шапки, принтове по чадърите. Надписи се виждат по висулките  на верижките и гривните, които носят персонални послания, за тези, които ги имат. Понякога се отпечатват специфични цитати, формули от науката и имат определно значение. Това са чаши с отпечатана гръцката бука π (числото пи) или формулата E=mc².

В магазините за сувенири се продават разнообразни предмети с отпечатани мисли на известни персони, стихове, цитати от известни писатели.

Често посланията са закодирани или вплетени в дизайна и модела на предмета, тъй че мъчно може да го прочетете. Това също е част от неговото предопределение.

Гръцките надписи се асоциират с плажове, слънце и море, йероглифите се одобряват като детайл от дизайна и показват загадъчност. Текствое на арабски се свързават с пясъчни пустини, палми и оазиси.

 Дрехи с надписи – топ 3 трендове  Дрехи с надписи – топ 3 трендове

Японските послания наподобяват на допиране до копринени шалове, мирис на чай, красиви пейзажи.

Дали посланията са отпечатани върху облекла, обувки, чанти или бижута, няма значение. Значение има, че те доближават до най-отдалечените точки на света и то по-бързо, в сравнение с, в случай че бяха отпечатани на хартия. Те са занимателни, забавни и благосъстояние за всички хора. Освежават и способстват за пътротата на света.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР